Преди няколко месеца разбрахме, че тече усилена работа по намирането на правилната актриса, която да изиграе Мадона в подготвяния биографичен филм.

Сидни Суини, Барби Ферейра, Джулия Гарнър, филмът за Мадона и актрисите, които се състезават за ролята

Всеки иска да е Мадона

Трите актриси, които се състезават за ролята във филма за нея

Сред фаворитките бяха спрягани имената на Джулия Гарнър, Сидни Суийни, Алекса Деми и Флорънс Пю. След месеци на специални уроци при хореографа на Мадона и какви ли не актьорски изпитания, най-после е намерен точният човек за главната роля. Или поне така твърдят от The Hollywood Reporter.

Според информациите им Джулия Гарнър се е представила най-добре и ѝ е било предложено да изиграе Мадона. Към момента обаче сделката между актрисата и Universal, които продуцират, не е сигурна.

Просто защото не се знае на какъв етап от преговорите се намират двете страни. Ейми Паскал ще е сред основните продуценти, а Ерин Уилсън е замесена в написването на сценария, докато самата Мадона се очаква да седне на режисьорския стол.

Inventing Anna, Ана Делви, Джулия Гарнър и първи трейлър на сериала на Netflix

Рускинята, която измами Ню Йорк

Историята на Ана Сорокина - на сериал по Netflix

В края на миналата година Кралицата на попа каза във вечерното шоу на Джими Фелън, че една от главните причини да се съгласи да направи този филм е фактът, че до момента има няколко подобни опита. Но всички са осъществявани от мъже.

Е, сега е време да видим как самата Мадона с екип, който очевидно или е подбран от нея, или тя одобрява, ще се справят с биографичния филм. Последно гледахме Джулия Гарнър в сериала на Netflix - Inventing Anna. Актрисата може да се похвали и с две номинации за Еми за ролята си в друг сериал на стрийминг платформата - Ozark.