След всички тези години, в които е част от Холивуд, Брад Пит е доказал, че може да се справи с всяка роля и феновете го обожават.

Анджелина Джоли, Брад Пит и предложението към дъщеря им Шайло Джоли-Пит

Предложението, което получи една от дъщерите на Анджелина Джоли

Какво ще отговори майка ѝ

Затова е и напълно нормално всеки следващ филм с негово участие да предизвиква интерес не само у феновете му, но и да интригува големите продуцентски компании.

От The Hollywood Reporter разбираме, че се е заформила същинска война между Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix, Apple и Amazon за следващия филм с участието на Пит. Дори Dinsey, които по принцип не обичат да се включват в подобни наддавания, проявяват интерес.

Към момента единственото, което се знае за филма, е, че ще бъде обвързан с коли и високи скорости. Брад Пит трябва да влезе в главната роля, а Джоузеф Козински да режисира. Джери Брукхаймър пък да бъде сред продуцентите.

Твърди се също така, че Люис Хамилтън също ще бъде замесен в проекта под някаква форма. Брад Пит и и Казински се опитват да направят филм, свързан с коли и високи скорости, от доста време. През 2013 г. Пит трябваше да влезе в главната роля заедно с Том Круз в Go Like Hell, а Казински да режисира.

Брад Пит, Джордж Клуни и сделката за милиони за нов филм, която сключиха

Сделката за милиони на Брад Пит и Джордж Клуни

Ще ги видим ли отново заедно на екран

В крайна сметка плановете не се осъществиха и филмът излезе със съвсем друго заглавие - "Пълно ускорение" (Ford v. Ferrari), и актьори в главните роли.