Дали за да дразни Брад Пит, или не, факт е, че напоследък Анджелина Джоли е заобиколена от децата си на всички свои публични прояви.

Анджелина Джоли, публичните появи с децата и използва ли ги актрисата

Новият хитър ход на Анджелина

Отново дразни Брад Пит

Имаме чувството, че докато двамата се разберат за попечителството над непълнолетните им деца, те ще пораснат и вече няма да имат нужда от това.

Ето например 15-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на двойката, вече има предложения за работа. Оказа се, че появата на тийнейджърката на червения килим с майка ѝ не е останало незабелязано от представители на модната индустрия.

Снимка 554779

Източник: GettyImages

Не сме изненади, защото Шайло е наследила най-добрите гени на двамата си родители, за които няма спор, че са една от най-красивите, за съжаление – бивши, двойки в света.

Според източник на Life & Style тя вече има няколко предложения да стане модел и двете с майка ѝ сериозно обмислят тази опция. Самата Анджелина Джоли започва професионалната си кариера на 16 г., припомня Yahoo, така че е наясно какво означава за един тийнейджър това и би могла да помогне много на дъщеря си.

Снимка 550667

Източник: GettyImages

Но звездата все пак иска да се увери, че Шайло сама ще вземе решението, и ако това е посоката, която е избрала, "ще я напътства, доколкото може". Но тя е категорична, е няма да вземе прибързано решение, какъвто и да е интересът към Шайло от света на модата.

Снимка 551678

Източник: GettyImages

Що се отнася до Брад Пит, според In Touch той има известни притеснения относно попадането на дъщеря му под светлините на прожекторите, защото "не иска тя да расте толкова бързо". И все пак той се гордее да я види на червения килим, защото според него, това ѝ помага да стане по-уверена.

Брад Пит, Анджелина Джоли и какво става с делото за попечителство над децата им

Ще се разберат ли някога Брад и Анджелина за децата

Вече загубихме надежда

Според източника, Брад Пит се тревожи за ефекта на Холивуд върху всичките му деца, „но се доверява на инстинктите на Анджелина в тази област". Така че, въпреки неразбирателствата помежду им, сигурни сме, че и двамата родители ще подкрепят Шайло, независимо какво е нейното решение.