Брад Пит и Джордж Клуни са двама от холивудските ни любимци, а комбинацията от двамата е очаквано добра. Виждали сме ги да си партнират в поредицата "Бандата на Оушън" (и не само) и със сигурност нямаме нищо против да им се порадваме отново на голям екран. 

Гуинет Полтроу, Брад Пит и какво каза актрисата за еднаквите им прически

Гуинет Полтроу за грешката си с Брад Пит

Никога повече

А това може да се случи съвсем скоро, защото според информация на The Hollywood Reporter. Актьорите са подписали договор за предстоящ филм с режисьора Джон Уотс. Очаква се продукцията да е трилър, но повече подробности засега не са известни.

Освен като главни действащи лица във филма, Клуни и Пит ще се изявяват и като продуценти чрез своите компании Smokehouse Pictures и Plan B Entertainment.

Според информация на медията, продукцията ще е наистина мащабна, а хонорарите на актьорите ще бъдат осемцифрени - около 10 милиона долара за всеки. Те ще бъдат подсигурен и от факта, че вече редица компании, сред които и Apple, Netflix и Amazon са заявили желание да купят правата върху филма.

Джордж Клуни, наводненията край езерото Комо и как реши да помогне актьорът

Джордж Клуни и наводненията край Комо

Как актьорът се включи в спасителните акции

Разбира се, не всички ще имат този късмет, а водещият фактор ще е кой ще предложи повече пари. А ние очакваме с нетърпение финалния продукт.