Напоследък Адам Сандлър няма спирка и снима филм след филм. Направо сме готови да си помислим, че иска да се конкурира с Дуейн Джонсън по заетост.

Hustle, Адам Сандлър, Леброн Джеймс, Netflix и филмът за баскетболен скаут

Адам Сандлър става скаут... баскетболен скаут

Когато Сандлър играе, а Леброн Джеймс продуцира

Последният филм с негово участие - Hubie Halloween, е вече в Netflix и ще ни даде страхотно настроение за Хелоуин. Разбира се, това е от типичните за актьора роли, в който лигавенето и смехът преобладават.

От Deadline обаче разбираме, че Сандлър няма да стои със скръстени ръце дълго време, а се захваща с ново предизвикателство.

Адам Сандлър ще участва във все още неозаглавен филм, базиран на книгата на Ярослав Калфар The Spaceman of Bohemia. В него Сандлър ще влезе в ролята на астронавт, който е изпратен на другия край на Космоса, за да вземе някакъв мистичен прах.

Снимка 300821

Източник: GettyImages

По време на пътуването обаче космонавтът осъзнава, че мистериозен глас му предлага най-различни неща, които да направи, когато се върне на Земята. Оказва се, че това е древно същество, криещо са на борда на кораба му.

Звучи ни доста отнесено, но критиците в САЩ смятат, че тази роля може най-накрая да донесе номинация за Оскар на актьора. Филмът ще бъде режисиран от Йохан Ренк ("Чернобил") и продуцуран от Чанинг Тейтъм.

Адам Сандлър, Uncut Gems, Оскари 2020 и какво се закани да направи актьорът

Какво се закани да направи Адам Сандлър

Заслужено ли беше пренебрегнат актьорът

Все още не се знае кога ще започнат снимките и кога да го очакваме в Netflix.