Netflix не пестят парите, когато стане дума за зрелищни екшъни, които да привлекат многомилионна аудитория, че при късмет и фен база.

6 Underground, Netflix, Райън Рейнолдс и първи трейлър на филма

Райън Рейнолдс минава в нелегалност

Трейлърът на 6 Underground има от всичко по много

Затова и развързаха кесията и дадоха на Майкъл Бей немалко милиони - около 150, ако трябва да бъдем по-конкретни, за да осъществи 6 Underground с Райън Рейнолдс.

Въпреки че екшънът беше зрелищен (типично в стила на Бей), рейтингът и оценките не бяха особено добри. В интервю за Variety Скот Стюбър, който отговаря за оригиналните филми на Netflix, казва, че 6 Underground няма да се сдобие с продължение.

Скот Стюбър

Източник: GettyImages

Скот Стюбър

Според Стюбър филмът е бил доста добър хит, но в крайна сметка не са имали чувството, че са достигнали достатъчно високо ниво, за да има и втори филм. "Просто нямаше толкова дълбока любов както към героите, така и към света на филма."

Предстоящият екшън филм “Bright” с Уил Смит с пореден саундтрак

Предстоящият екшън филм “Bright” с Уил Смит с пореден саундтрак

Rag'n'Bone Man обединява сили с Logic за парчето "Broken People"

На Майкъл Бей може и да не му е провървяло, но пък Скот Стюбър казва, че друг филм - Bright, ще се сдобие с продължение. От казаното става ясно, че работата по сценария на Bright 2 е почти готова и Уил Смит и Джоел Еджертън ще се завърнат в главните роли.