До края на годината не остава много, но Netflix са запазили няколко филма именно за последните месеци. Разбира се, този, който всички очакваме най-много, е The Irishman на Мартин Скорсезе.

The Irishman, Netflix, кога ще видим филма и каква ще бъде продължителността му

The Irishman - един от най-дълъгите филми в историята

Часовникът ще спре на...

Има и още един, който е дело на Майкъл Бей и е доста по-съвременен екшън. Става дума за 6 Underground, където нашият любимец Райън Рейнолдс влиза в главната роля.

Само споменаването на Майкъл Бей трябва да ни говори, че ще гледаме много престрелки и експлозии. Е, първият трейлър на филма беше пуснат вчера, 1 октомври, и определено не ни разочарова в това отношение.

6 Underground разказва невероятната история на шестима души, които инсценират смъртта си, за да преминат в нелегалност. Лидерът на тази групичка е милиардерът, изигран от Рейнолдс, който неслучайно събира останалите петима.

Всички те са най-добрите в това, което правят. Имаме агент на ЦРУ (Мелани Лоран), снайперист от специалните части (Кори Хокинс), лекар (Адиря Архона), наемен убиец (Мануел Гарсия-Рулфо), експерт по паркур (Бен Харди), за който гравитацията не съществува и шофьор (Дейв Франко), чиито умения зад волана надхвърлят и най-смелите ни представи.

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Месецът на тиквата ще бъде запомнящ се

Тъй като са "призраци", могат да се борят с престъпността необезпокоявано. Целта им е да останат незапомнени, но делата им да се запомнят. Предпоставките за хубав екшън са налице, а и похарчените 150 милиона от Netflix дават голяма заявка. А и с този филм искат да дадат началото на франчайз, но дали ще им се получи...

6 Underground е в Netflix от 13 декември