Вече е факт и четвъртият сингъл от официалния саундтрак към предстоящия екшън филм на Netflix "Bright", който ще бъде с участието на Уил Смит.

Премиерата на филма ще бъде на 22  декември, а албумът с всички саундраци от лентата, озаглавен "Bright: The Album" излиза на 15 декември.

Визуализацията към парчето "Broken People", за което Rag'n'Bone Man си колаборира с Logic, е създадена от аниматорите на филма.

Британкият изпълнитл Rag'n'Bone Man очакваме на 9 май за концерт в България. Албумът му "Human" става най-бързо продаващия се дебютен запис за десетилетието от британски изпълнител с продадени над 820 000 копия във Великобритани. Рапърът Logic получава славата си с издаването на първата си колекция "Under Pressure" през 2014 г., определяна като един от най-добрите хип-хоп дебюти на годината.

Излизането на сингъла "Broken People" на Rag'n'Bone Man и Logic следва песента "Home" на Машин Гън Кели, X Ambassadors и Бебе Рекса, която не само зае челни места на върха на класациите, но и се сдоби и с видео, създадено от режисьора на "Bright" Дейвид Айер.

Другите две песни от саундтрака към албума на филма "Bright", които излезнаха през ноември, са "World Gone Mad" на Bastille и "Darkside" на Ty Dolla $ign и Future.