Денис Родман си е заслужил място в историята на баскетбола, но не само с качествата си като спортист. Голяма част от хората ще го запомнят с буйния му и своенравен нрав.

Денис Родман, 48 Hours in Vegas, забежката му в Лас Вегас през 1998 г. и филмът, който се подготвя

Най-после ще разберем какво е правил Денис Родман във Вегас

48 Hours in Vegas ще покаже лудите два дни на баскетболиста през 1998 г.

А за една конкретна случка се говори и до днес. Става дума за прословутите 48 часа, които Родман е прекарал в Лас Вегас през 1998 г. по време на финалите в NBA. Още през миналата година стана ясно, че Lionsgate подготвят филм, който да проследи какво точно се е случило там.

Е, образно казано, защото никой не е напълно сигурен, дори самият Родман, какви ги е вършил баскетболистът в Града на греха. Сега от Deadline разбираме, че има раздвижване около проекта.

И то е, че Джонатан Мейджърс преговаря за ролята на Денис Родман в 48 Hours in Vegas. За момента липсват повече съществени подробности, но пък е ясно, че самият баскетболист ще бъде сред продуцентите на филма.

След като доби популярност с ролята си в "Страната на Лъвкрафт", Мейджърс е доста зает. Взе участие в сериала на Marvel - Loki, където бе представен и като един от основните злодеи, с които супергероите ще трябва да се справят - Канг Завоевателя.

Денис Родман, The Last Dance и 48-часовата луда ваканция на баскетболиста

Лудата 48-часова ваканция на Денис Родман

90-те са били славни времена за баскетболиста

Което означава, че ще го видим в поне още няколко филма - Ant-Man and the Wasp: Quantumania и Avengers: The Kang Dynasty. Също така ще вземе участие в подготвяния трети филм за Крийд с Майкъл Б. Джордан в главната роля.