Малките безжични слушалки са страхотен аксесоар за всеки, който обича да спортува, да слуша музика или да шофира често.

През последните години видяхме какви ли не нови модели с всевъзможни екстри и звукови качества, но начинът им на прикрепяне в ухото е сравнително сходен.

Това води до неудобство за хората с по-странни извивки в ухото, а от там до по-лош звук и по-голям риск да загубим слушалката си.

Наскоро Ultimate Ears (UE) представи първи по рода си слушалки, които променят формата си в зависимост с извивките на човешкото ухо.

Снимка 498964

Източник: UE

UE FITS изглеждат сравнително традиционно, но в частта, която влиза в ухото, има специален гел, който може да се втвърдява и отпуска, така че да отговаря на очертанията в ухото.

При активиране на настройката малки LED диоди, които в рамките на 60 секунди втвърдяват гела в правилната за нас форма, като, разбира се, тази форма може да бъде променена по-късно.

Снимка 498963

Източник: UE

Сигурни сме, че звукът им е на ниво, тъй като досега не сме срещали продукт на UE с компромисни звукови способности.

UE FITS могат да се ползват и като продължение на телефона ни и да програмиране различни команди при докосване.

Батерията им също звучи обещаващо с до осем часа живот на слушалките, към които можем да добавим още над 20 часа заряд чрез кутийката.

Снимка 498965

Източник: UE

Слушалките ще се появят първоначално в САЩ по-късно тази есен, а след това и в Европа на цена от 250 долара.

Samsung Galaxy Buds Live и какво знаем за новите слушалки

Galaxy Buds Live - силен шамар за AirPods Pro

Сериозно предизвикателство за AirPods Pro

За толкова бихме могли да се сдобием с някой от хай-енд моделите на Apple, Sony или Samsung, но никой от тях не предлага персонализираната форма и удобство, които обещават FITS.