На няколко пъти през последните седмици и месеци чувахме, че Samsung Galaxy S21 Fan Edition ще се появи едва ли не всеки момент, а след това чувахме, че моделът може да закъснее и дори изобщо да не се появи. 

Samsung Galaxy S22 Ultra и първите изображения на предстоящия флагман

Така ли ще изглежда Samsung Galaxy S22 Ultra

Новият Note, дами и господа

Причината за това най-вероятно са проблеми в производството и доставките на компоненти, които афектират не само технологичната индустрия. 

Наскоро обаче в Twitter се появи информация, че S21 FE ще излезе на пазара през януари, а успоредно с това Samsung обяви Unpacked събитие за 20 октомври. 

Снимка 550299

Източник: SamMobile

Възможно е именно по време на него да видим телефона в целия му блясък, а според Джон Просър и Рос Янг производството му ще започне през декември. 

Точната дата за излизането на S21 FЕ според Просър е 11 януари, но това някак се бие с появата на серията Galaxy S22, която също се очаква през януари. 

Снимка 550298

Източник: OnLeaks

Припомняме, че Fan Edition моделите на Samsung са сред най-предпочитаните устройства, тъй като предлагат флагманско преживяване на по-достъпни цени. 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy Note и как Samsung смята да възроди премиум серията си

Samsung Galaxy S22 Ultra ще е новият Galaxy Note

Отливки на модела издадоха замисъла на Samsung

В случая на S21 FE можем да очакваме 120-херцов екран, прилична камера, пръстов отпечатък под екрана и може би чип Exynos 2100.