След като в мрежата плъзнаха силни слухове, че предстоящият флагман Galaxy S22 Ultra ще завземе някои основни екстри от Galaxy Note, сега в мрежата се появиха и изображения на телефона, който очакваме през януари. 

Samsung Galaxy S22 Ultra, S Pen и приключи ли Samsung с Galaxy Note

Може ли Galaxy S22 Ultra да е новият Note на Samsung

S Pen остава при Galaxy S

Те са дело на OnLeaks и са базирани на слухове, изтекли графики и данни за предстоящия телефон. 

Няма как да отречем, че телефонът в изображенията откровено напомня дизайна, който помним от последните два модела Galaxy Note - обли страни, плоска горна и долна част, минимални рамки и слот за S Pen. 

Снимка 547995

Източник: OnLeaks

Именно наличието на специално отделение за писалката на Samsung е основната тема на слуховете около предстоящия S22 Ultra. 

Сега е моментът да припомним, че тазгодишният Galaxy S21 Ultra поддържа S Pen, но не разполага с подобно отделение, а писалката не е включена в комплекта на телефона. 

Снимка 547994

Източник: OnLeaks

Камерите на гърба на очаквания модел се очертава да бъдат позиционирани в нов модул и в променена форма на самата плочка на гърба на телефона. 

Най-отдолу виждаме перископичен обектив, с какъвто разполагаха последните няколко модела Galaxy S и Galaxy Note, като е възможно сред останалите четири сензора Samsung да вмъкне и новия си 200-мегапикселов сензор. 

Снимка 547996

Източник: OnLeaks

Ако тези слухове се окажат верни, прекъсването на серията Note от страна на Samsung може би ще бъде по-лесно прието от феновете на модела. 

Samsung и какво предлагат новите 200- и 50-мегапикселови сензори на компанията

На какво е способна първата 200-мегапикселова камера за смартфон

Samsung ни готви истински неустоим модел

Засега обаче нямаме официално потвърждение от корейския производител за пълните характеристики на S22 Ultra, но със сигурност ще научаваме все повече за него в седмиците и месеците преди представянето му.