Samsung разработва актуализации за цялата си гама смартфони Galaxy A, като през последните дни се появяват малки детайли относно разнообразните модели в нея.

Samsung Galaxy S24 и кога ще се състои представянето на новата серия

Ето кога ще се появи Samsung Galaxy S24

Още в началото на годината

Днес обаче ще разгледаме пълното разкриване на дизайна на Galaxy A35, който обещава да предложи леки вариации спрямо своя предшественик.

Galaxy A35 5G ще предложи размери от 161.6 x 77.9 x 8.2 милиметра, което го прави почти напълно сходен с Galaxy A34 що се отнася до размера.

Снимка 643949

Източник: OnLeaks

Има обаче една значителна промяна - селфи камерата вече не е позиционирана в отвор в горната част, а се появява в изрязан кръг в самия дисплей.

Очаква се екранът отново да бъде с размер 6.6 инча, запазвайки плоското си покритие от стъкло.

Снимка 643948

Източник: OnLeaks

Камерата продължава да бъде тройна и запазва своята уникална визия - обективите са поставени вертикално и интегрирани директно в корпуса.

Рамката изглежда ще продължи да е пластмасова, но този път с по-гладки страни и издигната област около бутоните за включване и контрол на силата на звука.

Снимка 643950

Източник: OnLeaks

Предишният модел се отличаваше с висока защита от прах и вода IP67, следователно е вероятно това да бъде запазено и за A35.

За какво Google плати на Samsung 8 милиарда долара

За какво Google плати милиарди на Samsung

Ето за какво

Останалите детайли все още остават неясни, но е вероятно, че в следващите седмици и месеци ще получим повече информация, преди официалното представяне, което вероятно ще се случи през март или април.