Както обикновено се случва, едни от най-интересните и желани смартфони за 2024 г. ще се появят в самото начало на годината.

Samsung Galaxy S24, iPhone 15 Pro и може ли корейската компания да предложи по-добър процесор

По-добър ли ще е Galaxy S24 от iPhone 15 Pro

Възможно е

Става дума за предстоящата Galaxy S24 серия на Samsung, която изглежда очакваме още в първия месец на 2024 г.

Според Макс Джамбор, технологичен анализатор и редактор на тех издания, датата, за която Samsung планира предстоящото Unpacked събитие, е 17 януари.

Снимка 608578

Източник: Samsung

Джамбор коментира под пост на друг свой колега в Х, който също е получил данни за тази дата, че действително това ще е денят на събитието.

Макс също така твърди, че Unpacked ще се състои на живо в Сан Франциско или Сан Хосе, което е доста положителна промяна след няколко години провеждане на събитията във виртуална среда.

Основният фокус по време на събитието, разбира се, ще е флагманът Galaxy S24 Ultra.

Снимка 615155

Източник: Samsung

Засега очакванията са, че телефонът ще е с един от най-ярките екрани на пазара, ще даде интересен прочит на въвеждането на титаниева рамка и ще е с още по-големи камерни сензори.

Интересно ще е да видим дали това ще е единственият Galaxy S24 модел, който ще е оборудван с чисто новия чипсет Snapdragon 8 Gen 3, или чипът ще бъде част и от по-достъпните Galaxy S24 и S24+.

Samsung Galaxy S23 FE и всичко за новия телефон

Samsung Galaxy S23 FE отново ще радва феновете

Идва в шест меки и приятни цвята

Важно е да отбележим, че корейският производител все още не е потвърдил официално плановете си за 17 януари, така че не е изключено датата да бъде различна.