Казват, че не е важно те, жените, да са красавици, а чаровници. И още - че грозноватите били най-добри в леглото, защото си представяли всеки път, че им е последен. 

Истината е, че има вечни жени, на които никой не може да устои. Дори да не си легне с тях един мъж, той винаги ще си прадставя, че прави секс с една такава жена, която е:

Съблазнителната блондинка

Пример: Мерилин Монро, Парис Хилтън

Снимка 253702

Мъжете си падат по руси жени, но това не означава, че като изсипеш перхидрола, ще ти падат в краката. Трябва си и поведение. Блондинка тип - животът е хубав, ще му се наслаждавам и хич не ми пука кое смятате за редно и нередно, винаги действа гъделичкащо на господата. Едно секси, смело момиче, което той иска да има. Умира да има!

Класната жена

Пример: Катрин Зита-Джоунс, Анджелина Джоли

Снимка 277906

Женствена, начетена, интелигентна, с маниери и поведение, с кралско излъчване и увереност. Тя е изящна, премерена, красива, истинско въплъщение на женското начало. Възбужда само с поглед! И в същото време в нея има някаква тайнственост. Мъжете винаги ще обожават женствените жени и това никой не може да го оспори.

Чаровната щуротия

Пример: Мег Райън, Рене Зелуегър

Снимка 277907

О, не, тя няма да го покани на театър, а ще го викне на по бира в барчето до блока. Тя е забавна, открита, разказва мръснишки вицове, а после им се смее от сърце. Тя е забавна компания, верен приятел, но и интересна любовница, от която трябва да очакваш неочакваното. Истината е, че мъжете не само си падат по такива жени, но и се влюбват до полуда в тях.

Червенокосата изкусителка

Пример: Джулиан Мур, Кейт Уинслет

Снимка 277911

В нея има необикновена смесица от чувства - гордост, предразсъдъци, страст... А когато ти се отдаде тя е неузнаваема в леглото - нежна и в същото време провокираща любовница, която ти спира дъха и те кара да искаш още и още. Червенокосата е огнена отвътре жена, която гори и стига да попадне на мъжа, който се слива с тялото й, се превръща в същинска лъвица. Не всеки мъж може да обуздае такава жена, но веднъж попаднал в ласките й, копнее винаги за тях.