Женското тяло е устроено така, че докосването по определени места може да предизвика огромно удоволствие и да доведе до силна сексуална възбуда.

Така че жената може да бъде възбудена не само от фрикциите по време на половия акт. Съществуват много начини да бъде докарана до екстаз, без помощта на атрибута на мъжката гордост.

Например, не подминавайте стъпалата и пръстите на краката. Мнозина сятата, че кожата в тези части на краката е чувствителна. Но много жени изпиват оргазъм от галенето на пръстите на краката.

Снимка 281948

Ако при нежно засмуквате на пръстите на краката и периодично пускате на език между тях, екстазът ще бъде незабавен. Докосването до устните е много важно за всяка една жена.

Именно чрез целувките, ласките и захапването се предава страстта и нежността между партньорите. Лесно е да се стигне до възбуда с целувка, важното е по-често да се прави това.

Снимка 259725

Ушната мида също може да подари много приятни усещания. Възбудата е гарантира, ако прекарате върха на езика по края на ухото. Развълнувано дишане и нежните докосвания ще разлюлеят кого ли не.

Снимка 290235

Източник: iStock

Шията на партньорката също изисква особено внимание. Достатъчно е да се доближите отзад, да докоснете кожата на шията с крайчеца на езика и възбудата ще бъде бързо постигната.

Целувките, леките захапвания или докосвания с крайчеца на пръстите на тази част от тялото ще бъдат много възбуждащи.

Дупето също е сред много чувствителните области от тялото на жената. Двете му половинки може не само да бъдат галени или стискани, но може да бъдат целувани, хапани или пошляпвани. На много жени им харесват леките пошляпвания на дупето по време на секс, пише БГНЕС. Или стискането на плътта.

Снимка 285867

Зърната на гърдите й е достатъчно лекичко да ги притиснете с пръстите на ръцете си, а ако едновременно с това, с другата си ръка, докоснете клитора й, тя може да стигне и до оргазъм.

Снимка 269693