Изглежда, че слуховете около бъдещето на Неймар не притесняват особено много отбора на ПСЖ. Бразилецът определено е голямата им звезда и ако напусне в посока Барселона, би било голям удар.

Nike, приложението Nike Fit и как компанията ще реши най-големия проблем с обувките

Как Nike ще реши най-големия проблем с обувките

Технологии на помощ

Не се и съмняваме, че дори това да се случи, негов заместник ще бъде намерен много бързо, защото през последните години френският шампион показа, че не щади средства. В касата на клуба обаче ще влизат доста сериозни суми от новия им спонсорски договр с Nike.

Според ESPN, спортният бранд ще облича мъжкия и женския футболен отбор, както и този по хандбал, на ПСЖ до 2032 г. Това е и най-голямата спонсорска сделка в историята на клуба.

С нея ПСЖ и Nike ще продължат над 30-годишното си сътрудничество. От новия договор в касата на френския гранд ще влизат по 80 милиона долара на година.

Единствено три други клуба могат да се похвалят с по-високи годишни доходи от спонсорски договори с доставчиците на екипите им - Реал Мадрид (110 милиона долара), Барселона (105 милиона долара) и Манчестър Юнайтед (83.1 милиона долара). 

По повод новият исторически договор от Nike показаха и как ще изглежда домакинският екип на ПСЖ през сезон 2019-20.

Снимка 431716

Източник: Nike

Идеята на новия дизайн на екипа е да се върне към корените на отбора. И по този начин да почетат над 30-годишното сътрудничество.

Кауай Ленърд, Nike и защо баскетболистът съди компанията

Баскетболист съди Nike заради лого

Кауай Ленърд иска да защити своето