Празниците са все по-близо, което означава, че трябва сериозно да помислим за подаръци. По-организираните вече имат ясен план за действие, но има и такива като нас, които все още не са измислили коледни подаръци за близките си. 

Триковете на Apple, които не забелязваме

Триковете на Apple, които не забелязваме

Защо компанията ползва само рециклиран алуминий

Apple знае, че на света не само ние сме така, ето защо пуснаха коледната си реклама точно навреме. Тя е изцяло анимирана за разлика от миналата година и в нея виждаме тийнейджър, който прекарва много време пред своя MacBook

Това е така, защото постоянно твори нещо, но от рекламата така и не става ясно какво. Всеки път, когато види готовото си творение, момичето се муси и го слага прилежно в кутия. 

Разбираме, че е доста креативна във всичко, което прави, но се страхува да го споделя с хората. Докато един ден кучето не товаря прозореца и цялото съдържание на кутията не изхвръква през него. 

Mac Mini и MacBook Air - всичко за новите модели на Apple

Всичко за новите Mac Mini и MacBook Air

Apple отново показват, че определено знаят как да правят компютри

Така листовете, на които не знаем какво има и това не ни дава мира, попадат в случайни хора, които оценяват таланта ѝ. Тук идва и посланието, което Apple иска да даде на всички, че трябва да споделяме своите подаръци, сред които спада и талантът. 

В центъра тук е MacBook, а не часовници, слушалки или смартфони, защото компанията иска да напомни, че лаптопите също са важни за тях. А не е и случайно, че всичко се създава именно на него. Много приятно впечатление прави и песничката, която върви за фон през цялото време. 

Новият Mac Mini е най-мощният компютър в редиците на Apple

Това е най-мощният компютър в редиците на Apple

Ето защо

Тя е в изпълнение на 16-годишната Били Айлиш и се казва "come out and play". Във видеото по-долу пък можем да видим как креативният екип на Apple е създал Share Your Gifts.