Тенденциите в дизайна не подминават и пикантни индустрии като тези за производство на секс играчки. А последната мода казва, че не е нужно един вибратор да има фалическа форма, за да си върши работата.

Направи си сам... вибратор

Секс играчки по мярка

Секс играчки от друго ниво

Съвременните уреди за удоволствие са толкова красиви, че спокойно може да ги ползваме за декорация във всекидневната.

Снимка 411974

Източник: Unbound

Американската компания Unbound например се гордеят, че техните вибратори са "допълнение", а не заместител при секс играта. Те споделят, че вибраторите представляват 42% от продажбите на секс играчки тази година в сравнение с 35 % през 2015 г. Unbound твърдят, че това се дължи на нетрадиционния нов подход към тях.

Снимка 411973

Източник: Unbound

Част от него е и последният им продукт - секс играчка във формата на летяща чиния. Част от новата вълна е и компанията Dame Products, специализирана в създаване на секс играчки за жени. Като Eva - hands-free вибратор за стимулация на клитора.

CockCam - камерата за пенис е точно това, което изглежда

CockCam - камерата за пенис е точно това, което изглежда

Хай-тек иновации в сферата на секс играчките

Снимка 411975

Източник: Dame Products

Друга тенденция в сферата на секс играчките е създаването на такива, при които полът на ползващия ги няма значение. Пионери тук са шведската компания Lelo, основана през 2002 г., която иска да покаже, "че удоволствието не е нужно да е розово или с формата на зайче".

Снимка 411976

Източник: Lelo

Най-популярният им продукт е на горната снимка и наистина прилича на дизайнерски и достоен да краси някоя полица в хола. По същия начин стои и въпросът с вибратора на компанията Maude, който е абсолютно минималистичен и по нищо не наподобява фалическите ретро такива.

Снимка 411977

Източник: Maude

"Сексът е нещо човешко, ежедневно. Като се отнасяме към тези продукти като към нещо ежедневно, започваме да приемаме и секса по този начин," казва Ева Гойкочеа от Maude.

Причиняват ли секс играчките безчувственост

Причиняват ли секс играчките безчувственост

Мит или реалност