Вибраторите отдавна не са това, което бяха. Все по-малки и дискретни, с все по-шантави форми, те доставят удоволствие без угризения. А сега може да си направим персонализирана секс играчка, увековечавайки интимните части на партньора ни.

Ако той често пътува, а за нас няколко дни без секс са си чисто наказание, то вече има доста екстравагантно решение на проблема. То идва с комплекта Clone-A-Willy - истинска иновация в света на секс играчките.

Снимка 336987

Източник: Facebook / Clone-A-Willy

В стартовия пакет "направи си сам" има всичко необходимо, за да се сдобием със секс играчка собствено производство. Стъпките да се сдобием със своя персонален Willy, готов да замени любимия при всяка необходимост, са лесни и забавни. 

Снимка 336988

Източник: Facebook / Clone-A-Willy

Цената също е добра - около 100 лева. Може да избираме между различни цветове и дори светещи в тъмното модели. Ако сме класици, предлагат се и няколко телесни цвята. На същия принцип действа и стартов пакет за "клониране" на женски интимни части.

Дами, изпробвали секс играчката по мярка и собствен вкус, не споделят угризения от действията си. Дори смятат, че мъжете им трябва да са горди от факта, че са решили да увековечат тяхното Willy