Технологиите се развиват с бързи темпове, дори по-бързо от очакваното. Всяка година ставаме свидетели на телефони и компютри, които съдържат немислими функции.

Това, че техниката се развива, е нещо хубаво, защото отваря нови хоризонти и ни показва, че всичко е възможно. 

Секс с VR очила и още палави лудории

Секс с VR очила и още палави лудории

Да опитаме и ние

Секс играчките също търпят голямо развитие, което помага на жените да достигат до нечувани висини, като им предлага нови функции, някои от които са дори странни. 

Секс играчки носят коледно настроение

Секс играчки носят коледно настроение

Вибратор, който се нагажда по извивките на тялото и сюрпризира с коледни вибрации

Снимка 336556

Източник: iStock

Тук обаче възниква и въпросът дали прекомерната употреба на вибратор води до безчувственост във влагалището. Това мнение е доста разпространено в интернет и дори си има наименование - синдромът "мъртва вагина".

Според д-р Лия Милхайзър (Leah Millheiser) от Медицинския университет Стантфорд това е напълно грешно твърдение и няма научна обосновка. Това тя споделя пред изданието Women's Health.

Възможно е при маратоново използване на вибратор да се наблюдава леко изтръпване и безчувственост, но то отшумява много бързо. 

Как се отразява липсата на секс на жените

Как се отразява липсата на секс на жените

Последствията от "сухия" период

Пред изданието д-р Милхайзър споделя, че "вибраторите играят жизненоважна роля в нормалната сексуална функция". Особено за жени в менопауза, защото това е начин запазят вагината си здрава.