Ако си мислите, че жените не гледат външния вид на мъжете и не им пука особено, че те са пуснали шкембе например, жестоко се лъжете.

Не само дамите трябва да се грижат за тялото си. Мъжете трябва да го правят също, защото, господа, жените харесват мускули. 

Снимка 311875

Източник: iStock

Да, това едва ли е голяма изненада, но изследване, което е направено чрез избор на снимки от жени, показва категоричност в предпочитанията на дамите. 

Снимка 308665

Източник: iStock

След хубавото тяло, следващият голям коз на един мъж очаквано се крие в благосъстоянието му.

Daily Mail разказва за проучването, направено от сайта Tube Crush, провокирал потребителките си да качват снимки на привлекателни мъже, направени в лондонското метро.

Снимка 323903

Източник: iStock

Признаците за заможност, като скъп часовник или костюм, се смятат за много привлекателни от потребителите, както и добре оформените мускули на ръцете, гърдите и корема.

Класическите образи на мъж с бебе или на слаб или леко пълен мъж, тип интелектуалец, се оказват много по-малко представени на сайта.

Снимка 323904

Източник: iStock

Учени от университетите на Ковънтри и Абъристуит са анализирали снимките. Изводът им е, че все още жените все още предпочитат "бели" и богати мъже.