Ако търсите голяма ивица мек, бял пясък, където спокойно да се излегнете на сянка и да забравите за тревогите, тези острови не са за вас. На тях хората се веселят на пясъка, в крайбрежните барове и клубове, и на всяко друго място, където могат да се съберат хора. Millionaire.bg ви представя десетте най-добри от тях.

Ибиса, Испания

Ако някога сте чували за островни партита - вече знаете за Ибиса. Това е островът, който предлага най-богато разнообразие от забавление. Партита с пяна, с вода и маски са твърде обичайни, но привлекателността на това място е също, че то е център на движението на електронната музика. Всеки, който обича да се раздвижи в нейния пулсиращ ритъм и търси лукс - ще разбере, че няма по-добро място.

Ко Фанган, Тайланд
Този остров е известен главно с лятното събитие „Парти по пълнолуние", което се организира при пълнолуние всеки месец. То обикновено привлича тълпи от десетки хиляди хора към плажовете на Ко Фанган. Разбира се мнозина не искат веселбата да свършва когато луната се стопи и затова през останалите дни също се организират събития.

Бали, Индонезия
В Бали можете да се забавлявате през цялата нощ с музиката на диджеи със световна слава. Клубовете са разположен в центъра на нощния живот на Бали, район на име Кута. Нощта се пробужда и животът закипява все повече в малките часове на нощта. Славата на Бали е толкова голяма, че вероятно ще се чувствате празнично през цялото време и почти навсякъде.

Миконос, Гърция
Повечето от островите за партита имат по-сдържани забави на плажа и по-диви празненства в клубовете. Въпреки това гръцкият остров Миконос предлага шанса да се веселите неудържимо на пясъка. Най-големите плажове за тази цел са „Рай" и „Супер рай", където няма да можете да си поемете дъх през цялата нощ. Това е място за млади, които искат да подивеят.

Хвар, Хърватска
Ако вече сте опитали всички други места, прекосили сте известните със забавленията си острови и се чудите къде да спрете - тогава потърсете Хвар. Това е остров съвсем близо до Хърватска, с дискотеки отворени през цялата нощ. Световната парти сцена има тази нова, неизвестна доскоро забележителност, която е на гребена на вълната.

Сейнт Бартс, Карибите
Сейнт Бартс - там са събрани идеалните места за веселба, заредени с достатъчно количество енергия, добро настроение и питиета. Независимо дали дансингът ви се намира на яхта или на крайбрежна вила, обикновено е с добър вкус и стил. Момчета и момичета, можете да носите бански под дрехите и да се веселите до насита.

Пукет, Тайланд
В югозападната част на Тайланд е остров Пукет, който е сравнително популярна парти дестинация. Патонг е главният „квартал на веселието" и е мястото, което не можете да пропуснете. Останалите заведения на острова ще ви се сторят твърде цивилизовани и обикновени в сравнение с идеите, които ще видите тук.

Бийчкомбър, Фиджи
Хората вече рядко използват наименованието Бийчкомбър - те го наричат просто „Острова на тържествата". Това може да ви подскаже каква е основната причина да дойдете тук. Очакванията ви няма да се провалят, още повече, че това е едно от местата, където можете да се забавлявате много и през деня. На острова можете да упражнявате спортове, да бъдете изследовател или просто да прочетете книга, но във всеки случай печелите.

Егина, Гърция
Този гръцки остров се счита за най-добрия за ергенски партита. Празненствата могат да бъдат сватби, рождени дни или успешна сделка. Най-добрата част идва когато дойде празненството след това - и то не се случва само в топлите сезони.

Тринидад, Карибите
Най-доброто време да посетите този остров е когато има някой голям празник. Това може да бъде местният Карнавал или дори края на учебната година. Все пак редовно се организират партита и публиката е предимно от младежи. Да празнувате край скритите в палми плажове на Тринидад може да бъде незабравимо.

millionaire.bg