Red Hydrogen One е един от най-горещите смартфони на 2018 г., който, уви, ще влезе в продажба не по-рано от месец ноември.

Най-очакваните джаджи през 2018 г.

Най-очакваните джаджи през 2018 г.

Виртуалната и аугментираната реалност напредват

Компанията Red, която произвежда ултра-висококачествени камери за филмово заснемане, изглежда обаче е пуснала лимитирана Houdini серия от 300 бройки от новия модел, които са предназначени предимно за тестване от избрани хора в технологичните сфери.

Ютюбърът Маркес Браунли е сред малцината докоснали се до Hydrogen One Houdini и споделя първите си впечатление около необикновения смартфон.

Снимка 377046

Източник: Red

Изглежда телефонът разполага със сменяеми батерия и камера, както и със сензор за пръстов отпечатък, разположен на едната страна на устройството.

Колегите от CNET пък са имали възможност да тестват джаджата по-обстойно и споделят, че холограмният дисплей действително е много атрактивна особеност за Hydrogen One.

Според тях изображенията на екрана наподобяват преживяването от 3D филм, но в случая не са нужни специални очила. Те остават видими, дори ако гледаме дисплея под ъгъл.

Снимка 377047

Източник: Red

Малко неприятна новина е, че смартфонът най-вероятно ще се появи с чип от миналата година, но пък ще има поне 6GB RAM, както и слот за MicroSD карта.

Общите впечатления в технологичните среди е, че Red ще даде на света смартфон, какъвто няма в момента. А ние пък ще трябва да дадем едни 1200 долара, ако искаме да се сдобием с него.