iPhone е синоним за високо качество и перфектна изработка, особено пък що се отнася до тазгодишните Pro модели, които идват с нов титаниев корпус.

Как iPhone 15 може да зарежда и други устройства

Може ли iPhone 15 да зарежда други устройства

Доста готина екстра

Оказва се обаче, че именно скъпите варианти на iPhone 15 тази година изненадващо пристигат с дефекти, пише в Х (Twitter) технологичният анализатор Majin Bu.

На някои от моделите титаниевата рамка няма цвят, а там, където има цвят върху дефектните устройства, той не е равномерно нанесен.

Снимка 635157

Източник: X / MajinBuOfficial

Друг проблем с тези дефектни устройства включва поставянето на дисплея, който не е подравнен правилно с ръбовете на устройството.

Съобщава се, че служител на Foxconn, фабриката, която сглобява iPhone, е споменал, че първата партида телефони от серията iPhone 15 Pro ще има проблеми и очевидно това е тяхното проявление.

Снимка 635156

Източник: X / MajinBuOfficial

В отделен пост Majin Bu добавя, че някои iPhone 15 Pro устройства изглежда имат разместване на дисплея, мръсотия по лещите на камерата, драскотини по екрана и признаци на повреда в различни области, мехурчета и обезцветени зони.

Проблемът очевидно засяга единични бройки, предназначени за пазарите на САЩ, Китай и ЕС.

Снимка 635154

Източник: X / MajinBuOfficial

Друг туит включва съобщение от водещ дистрибутор, който е докладвал за "неравномерни процепи на задното стъкло", мъдращи OLED екрани и телефони, излизащи от кутията с дълги драскотини и мехурчета под стъклото.

анкета

Ще си купите ли новия iPhone 15?

Виж резултати

Да, всяка година си взимам новия модел 14.1%

Не, конкуренцията предлага по-достъпни варианти 44.5%

Все още го обмислям 19.1%

Нямам нужда от още един кредит 22.3%

Докато основните проблеми се наблюдават при Pro устройствата, някои устройства iPhone 15 и iPhone 15 Plus също показват дефекти, като дистрибуторът отбеляза, че никога не е виждал подобни проблеми с iPhone преди.

В Reddit също има няколко оплаквания за устройства от серия iPhone 15, които пристигат в неприемливо състояние.

Spatial Video в iPhone 15 Pro - какво представлява новият режим за видео

Какво е Spatial Video в iPhone 15 Pro

Ще можем ли да го ползваме изобщо

Ако сме получили един от дефектните модули, това, което трябва да направим, е да се свържем с Apple възможно най-скоро и да уредим замяна възможно най-бързо, съветват от Wccftech.