Моделът Bronco, който Ford произвеждаше между 1966 г. и 1996 г., е на път да се появи на поточните линии отново и да достигне до шоурумите през 2020 г.

Гледайки концептуалните изображения, предоставени от Bronco6G.com, отсега ни се иска да станем фермери или офф-роудъри, и да започнем да спестяваме.

Очаква се високопроходимият SUV да бъде представен в пълния му блясък в началото на идната година, а тази седмица дочуваме, че Bronco ще е със 7-скоростен, 2.7-литров Eco Boost V6 двигател.

Снимка 383017

Източник: Bronco6G

Bronco ще има доста от същите части, които ще бъдат използвани и в следващия Ranger пикап на Ford, който също очакваме догодина.

Просълзяваме се само при мисълта за това возило и малко ни напомня на Lada Niva модел 2018 г. - стара класика в класически пакет, но с нова мощ. 

За разлика от първите двуврати модели, новият Bronco ще е с четири, защото според Ford пазарът за двуврати джипове не е достатъчно привлекателен. Явно не са идвали в България, за да видят колко Wrangler модели вървят по улиците...

Най-вероятно ще видим и мини Bronco модел, но засега сме доволни да се любуваме на формите на големия и ще изчакаме с търпение за повече информация от компанията.