Стотици жители и гости на Варна се насладиха на вкусни грил-изкушения, направени по техен вкус, като част от инициативата Coca-Cola #ДаСеХранимЗаедно.
Специална Coca-Cola Chill & Grill зона посрещна желаещите да прекарат един ден на открито с близки и приятели на 14 август. В Морската градинаимаше многобройни освежаващи активности и редица апетитни летни грил-изкушения.
Специално за събитието едни от най-популярните дами в кулинарията у нас - Сандра Алексиева, Ани Шакарян, Ваня Георгиева и Даниела Колева, приготвиха изкусителни грил-творения, поднесени в комбинация с най-освежаващата напитка на лятото - Coca-Cola.
Всяка от тях демонстрира нова и интересна рецепта, давайки възможност на варненци да се включат в готвенето. Сандра Алексиева приготви гриловани пилешки крилца по мексикански.
Ани Шакарян изненада с майсторска рецепта за Люля кебаб. Даниела Колева демонстрира авторска интерпретация на телешки бургер с патешки дроб и карамелизиран лук.
Даниела Колева
А Ваня Георгиева представи рецепта за мариновани свински ребра с царевица на грил и покани на сцената семейство, което беше със 7-месечното си бебе, за да гриловат апетитни шишчета от бекон.
Заедно с Дани Колева двама влюбени на 18 и 19 години пък приготвиха мариновани свински ребра на грил. С много усмивки и добро настроение двете двойки се впуснаха в надпреварата за голямата награда – вечеря в небето, която ще предложи панорамна гледка в София, на 11 септември.