Лотар Матеус, който догодина ще чукне 50 г. вече влезе и в българската жълта преса. Не е тайна, че Матеус е абонат на клюкарските издания в родината си Германия, където се слави като голям Дож Жуан.

Говори се, че в България треньорът е хвърлил око на съпругата на бившия футболист на ЦСКА Гардар Гунлаугсон - Асдис Ран.

Тя пътува често между България и Германия, където сега играе съпругът й. Тук върти бизнес и се снима за различни списания - ту гола, ту облечена. БЛИЦ твърди, че сексапилните й фотоси не останали незабелязани от пристрастения към жените Матеус.

Лотар започнал да разпитва за нея, намерил номера на мобилния й телефон и искал да се запознаят. Мераците му засега останали без отговор от страна на Асдис.

Опитахме се да се свържем с нея за коментар, но Асдис в момента е извън България и е изключила телефона си.

Преди време Лотар Матеус имаше подобни намерения и към Николета Лозанова - знойната плеймейтка, сочена за любовница на Валери Божинов. Но клюкарите твърдят, че тъкмо да му се отвори парашутът и на хоризонта се появил Валери.

Треньорските изяви на Матеус не са особено блестящи, но затова пък той регистрира забележителни успехи на любовния фронт. Мататеус се е женил четири пъти, има три деца (две дъщери от първия си брак и син от втория).

Името на Матеус е свързано с още десетки манекенки, журналистки и обикновени момичета, живеещи в страните, където работи като треньор.

Дали ще успее да спази традицията и ще заблуди някое наше (или пребиваващо у нас) момиче, предстои да видим.