Емили Ратайковски определено е от жените, които се грижат за себе си, но тя не е от тези, които прибягват до крайни мерки, за да бъдат винаги във форма.

Скоро моделът и актриса бе гост във вечерното предаване на Джими Кимъл, където призна, че е огромен фен на храната. За нея било много по-важно да знае, с какво точно се храни, откъде идват продуктите и съставките в една храна. 

Емили Ратайковски обича тялото си! (ВИДЕО)

Емили Ратайковски обича тялото си! (ВИДЕО)

25-годишната британка обича да се показва гола, за щастие на феновете й

"Не съм човек, който готви. Аз съм човек, който яде - много", каза Ратайковски и допълни, че трябва да видим хладилника й. Призна, че обича храните, които се поръчват за вкъщи. Обикновено се спира на индийска и тайландска храна.

Снимка 302751

Източник: Getty Images

Колкото и странно да е, но Ратайковски не скри пред сп. "Харпър базар", че й е трудно да включи физическите упражнения в графика си:

"В почивните си дни ще включа малко упражнения, може би ще се разходя в планината или ще отида на йога", казва тя в интервюто от март 2017 г.

Снимка 283523

А три години преди това звездата каза пред сп. "Ел", че не трябва да сме толкова строги със себе си: "Мисля, че е много важно да си направите почивка".

сн.: архив