Миналата седмица излезе последният трейлър на "Жокера" на Тод Филипс с Хоакин Финикс в главната роля. Разбира се, обърнахме му внимание, защото предчувствуваме, че ще ни хареса много. 

"Жокера", Тод Филипс, Хоакин Финикс и последен трейлър на филма

Суровата история на Жокера

Имаме последен трейлър на "Жокера" с Хоакин Финикс

А трейлърът и Жокера като цяло не са убегнали и от вниманието на производителя на презервативи Durex.

Индийското подразделение на компанията реши да се закачи със злодея на DC. Те публикуваха в социалните мрежи снимка на легло, което е така аранжирано, че прилича на Жокера.

А ако случайно на някой не му прилича, са се заиграли и с една от култовите му фрази - "Let's put a smile on that face!" ("Нека сложим усмивка на това лица!"). Във версията на Durex обаче фразата звучи по следния начин - "Let's put a smile on both of you!"

И не е никак случайно, защото небрежно позиционираната кутия от презервативи е на такива, които от компанията твърдят, че ощастливяват и двамата партньори. А за бъде закачката официална, сложиха два хаштага - #Joker и #JokerMovie. 

Спайдърмен, Sony Pictures, Marvel, Disney, Кевин Файги и дойде ли краят на сделката между студиата

Бъдещето на Спайдърмен е неясно

Кевин Файги няма да е част от следващите филми за Спайдърмен

Само преди седмица Durex Индия отново показаха завидното си чувство за хумор, но тогава на гърба на Спайдърмен. След новините, че Marvel и Sony са прекратили взаимоотношенията си, в социалните мрежи на компанията беше пусната следната снимка:

Както виждаме, тя е в стила на Спайди, но очите му са натъжени и е на път да пусне сълза. А надписът под тях "The end came too soon? The feeling is mutual" (Краят дойде твърде скоро? Чувството е взаимно) ни накара да се смеем с глас.

PornHub, The Dirtiest Porn Ever или как да почистим плажовете, гледайки порно

Как да почистим плажовете, докато гледаме порно

Поредната гениална кампания на сайта за възрастни PornHub

Сигурни сме, че доста хора са оценили хумора на Durex, а и маркетингът им започва да се мери по креативност с този на Pornhub.