До премиерата на "Жокера" остава малко повече от месец, а ние нямаме търпение да видим какво ни е подготвил режисьорът Тод Филипс.

"Жокера", Хоакин Финикс и първи трейлър на филма

Мрачен първи трейлър на "Жокера" с Хоакин Финикс

Ще има драма

Съвсем скоро ще разберем, а последният трейлър на филма, който излезе вчера, 28 август, ни подгря качествено. Последен е, защото само след няколко дни "Жокера" ще направи премиерата си на кинофестивала във Венеция.

Това, което знаем за филма до момента, е, че Жокера на Тод Филипс няма да бъде типичният комиксов филм. И това супер много ни радва, защото колкото и да харесваме какво правят Marvel, има нужда от разнообразие. А от пуснатите реклами до този момент съдим, че това на "Жокера" ще бъде доста качествено. 

Артър Флек (Хоакин Финикс) е комедиант, който остава неразбран от света. Провалите му следват един след друг, но на никой не му пука - дори на терапевта, когото Артър посещава. Това го води до ръба на лудостта.

От последния трейлър разбираме и че Артър успява да си намери работа в телевизионно шоу, водещ на което е Мъри Франклин (Робърт де Ниро). Именно от предаването Флек започва да се назовава като Жокера.

"Жокера", Тод Филипс и защо филмът ще ядоса много хора

Защо "Жокера" ще ядоса доста хора

Режисьорът Тод Филипс определено действа доста смело

Виждаме и сблъсъкът му с Томас Уейн (Брет Кълън), който по стечение на обстоятелства е баща на Брус Уейн (Батман).

Премиерата на "Жокера" е на 4 октомври