Идеята на HBO беше "Западен свят" да се окаже следващият голям сериал след Game of Thrones. Успехът на първия сезон не може да бъде отречен, но със сигурност трудно може да достигне света на Джордж Р.Р. Мартин.

"Западен свят" ще има и трети сезон

"Западен свят" ще има и трети сезон

Добри новини за феновете на сериала

В средата на 2018 г. видяхме втори сезон на "Западен свят", а още преди да бъдат излъчени последните епизоди, беше потвърдено, че ще има и трети сезон. Това е супер, но очакванията да го видим през 2019 г. бяха разбити на пух и прах от Боб Грийнблаб, който е президент на WarnerMedia.

В интервю за Deadline той заяви, че третият сезон на "Западен свят" ще се появи чак през 2020 г. За съжаление не беше така добър да сподели конкретна дата или месец, но допълни, че през същата година ще видим и новите сезони на Curb Your Enthusiasm и "Несигурни".

Антонио Бандерас в "Западен свят" - ще участва ли в третия сезон на сериала

Влиза ли Антонио Бандерас "Западен свят"

Добър или лош ще бъде Зоро

Това означава, че ще сме прекарали около две години в чакане, а през това време трябва да си повтаряме кой е роб и кой - не, защото нещата в "Западен свят" станаха много заплетени. Но поне някакви новини имаме, каквито пък липсват около друг сериал, който беше потвърден за нов сезон - "Играчи".

"Несигурни" и "Играчи" ще имат поне по още един сезон

Ще видим ли още от Дуейн Джонсън и "Играчи"

Това е доста добра новина

Сериалът с Дуейн Джонсън също много се заплете и очакваме с нетърпение петия сезон. Но пък добре знаем, че Скалата има нечовешки сгъстен график, така че трябва да бъдем търпеливи.