С настъпването на новата година Netflix задействаха с пълна сила рекламите около втория сезон на The Punisher

The Punisher, Netflix и Marvel - тийзър и премиерна дата на втория сезон на сериала

Машината за убиване се завръща

Франк Касъл не е този, който умира, а този, който убива

Вече знаем кога ще можем да го гледаме, а двата кратки тийзъра ни загатнаха, че Франк Касъл (Джон Бертнал) ще се върне към това, което прави най-добре - да наказва, отново в 13 епизода. Преди няколко часа стрийминг платформата пусна и трейлър на втория сезон, който ни приповдигна настроението. 

В него виждаме как Франк отново се забърква в големи неприятности. Под неговата протекция ще попадне тийнейджърка на име Ейми (Джорджия Уигам). Това не вещае нищо добро, защото е преследвана от много лоши хора, които няма да се спрат пред нищо, докато не я убият. 

Двамата имат много общо, защото са били предадени от хора, на които вярват, и всичките им близки са били убити. Това ги прави идеални един за друг, а трейлърът подсказва, че в нейно лице Франк ще намери човек, когото да защитава.

Polar, Мадс Микелсен и Netflix  - първи трейлър на филма

Това ли е най-добрият наемен убиец

Polar с Мадс Микелсен се очертава да бъде интересен

Но, както вече споменахме, лошите са по петите им, а един от тях е злодеят от първия сезон - Били Русо (Бен Барнс). Той носи белезите, нанесени му от Франк, и копнее за отмъщение, а този път има цяла армия от убийци зад гърба си. 

The Punisher е в Netflix от 18 януари