Един от филмите, които очакваме с нетърпение тази година е "Джон Уик 3". Има още няколко месеца до премиерата му, така че ще си почакаме търпеливо. Докато го правим обаче може да загреем с нещо, което много ни напомня на Уик. 

"Джон Уик 3" - първи поглед към Киану Рийвс и Хали Бери

Колко добре си пасват Киану Рийвс и Хали Бери в "Джон Уик 3"

Първи общ кадър на двамата и повече информация около героинята ѝ

Става дума за филма на Netflix Polar, който разказва за наемен убиец. Неговото име е Дънкан Визла (Мадс Микелсен) и е най-добрият наемен убиец в света. Един ден обаче решава, че е време да се оттегли от занаята, за да се отдаде на спокоен живот. Това и прави, като обстоятелствата го срещат с Камил (Ванеса Хъджънс) и между двамата се заражда специална връзка.  

Да, ама не е познал за спокойния живот, защото човекът, за когото доскоро е работил, няма никакво намерение да го остави на мира. Той изпраща по петите на Черния Кайзер, както е известен Визла, цяла армия от млади и бързи наемни убийци, за да го ликвидират. 

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Новите филми и сериали на Netflix през януари

2019 г. започва обещаващо

Така, освен неговият живот, е застрашен и този на Камил и това го вбесява още повече. Polar е базиран на едноименния комикс на Виктор Сантос и е определян като комиксовата версия на Джон Уик.

Polar е в Netflix от 25 януари