Миналата седмица обърнахме внимание на новите филми и сериали, които ще гледаме в Netflix през януари, но тогава не казахме нищо за The Punisher

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Новите филми и сериали на Netflix през януари

2019 г. започва обещаващо

Не е защото сме го пропуснали, а просто защото стрийминг платформата държеше всичко около втория сезон на сериала в тайна. Не беше ясно и кога ще се появи. Е, вече знаем - 18 януари

Netflix се погрижиха и да ни хвърлят малко стръв, на която да клъвнем. В кратко видео виждаме, че Франк Касъл (Джон Бернтал) е готов да се завърне към това, което прави най-добре - да наказва и убива. Той е бивш морски пехотинец, който е правил ужасни неща "за родината си", а животът му се преобръща тотално, когато семейството му бива хладнокръвно избито. 

Daredevil и Netflix - прекратиха сериала след три сезона

Дяволът на доброто напуска Netflix

Това ли е краят на Daredevil

В първия тийзър на втори сезон той ритуално подпалва документа, с който е помилван за всички убийства, които извърши през първия сезон. Това ни подсказва, че ще се върне обратно в играта. 

Основният злодей Били Русо (Бен Барнс) също ще се завърне, въпреки че буквално беше размазан от бой. Това обяснява бинта и белезите по лицето му. Тийзърът не ни разкрива много около сюжета на новия сезон, но е наистина впечатляващ и ни надъхва, че ни очаква нещо велико. 

Bird Box, Сандра Бълок, Netflix и какъв рекорд постави филмът в стрийминг платформата

Апокалиптичен филм превъртя Netflix

Bird Box със Сандра Бълок постави рекорд

И няма как да е другояче, защото Франк Касъл не е този, който умира, а този, който убива. Силно се надяваме, че The Punisher няма да последва съдбата на другите три сериала на Marvel, които бяха прекратени от Netflix, но ще видим какво ще се случи.