Миналата седмица бяха излъчени първите два епизода от документалния филм за Майкъл Джордан.

Скоти Пипън, Ларса Пипън, The Last Dance и как бившата му съпруга го защити

Защо бившата на Скоти Пипън не се притеснява за него

Феновете съчувстват, докато Ларса Пипън - не

И те дадоха толкова неща за обсъждане на феновете на баскетбола, че направо не знаем кога ще стихне олелията около The Last Dance.

Едно от най-обсъжданите неща беше чашата на Майкъл Джордан. В първите два епизода Джордан взимаше активно участие, като коментираше различни истории и даваше своята гледна точка за тях.

И всичко това докато е седнал удобно в дома си, а до него има пура и чаша за уиски. Доста от феновете на Въздушния забелязаха, че всеки път, когато в епизодите той бъде показван, нивото на напитката в чашата е различно.

Не е ясно дали обаче Джордан е пиел уиски, но според Лу Брайсън, автор на книгата Whiskey Master Class, е много възможно легендата на баскетбола да е консумирал текила. Защото е отявлен почитател на напитката, пише CBS Sports.

Според Брайсън, дори не е изключено в чашата да е имало Cincoro - марката текила на Джордан. И ако това е така, е още по-възможно тя да е била най-качествената - Extra Añejo, която струва 1349 долара.

Стив Кър, Майкъл Джордан, The Last Dance и защо е добре Въздушния да те удари

Когато се радваш, че Майкъл Джордан те е ударил

Поредна порция интересни истории от The Last Dance

По-интересно обаче е, че според сайта InsideHook чашата на Майкъл Джордан е кристална и комплект от шест такива струват почти 400 долара. Това си е поредното доказателство, че Джордан знае как да се глези.