Добре знаем, че Netflix правят изключително много филми и сериали, които всеки месец ни връхлитат като цунами.

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Есента започва обещаващо

Може и да нямаме физическото време да изгледаме всичко, но хубавото е, че с повечето им продукции трудно можем да сгрешим.

Естествено, не всички трябва да се слагат под общ знаменател, защото съществуват и изключения. Според CinemaBlend, едно от тях е и The I-Land.

Сериалът е в Netflix от 12 септември и не се радва на одобрението на критиката и хората. В сайта Rotten Tomatoes, където както критици, така и обикновени хора оценяват филми и сериали, The I-Land има катастрофален рейтинг.

След ревютата на девет критици рейтингът на сериала е... 0%. Разбира се, трябва да вземем предвид факта, че на този етап критичните оценки са твърде малко, но и хората явно не одобряват видяното.

Рейтингът на The I-Land според оценките на потребителите, които към момента са малко над 400, е едва 32%. Това по стандартите на Rotten Tomatoes означава, че сериалът не струва.

За да се опитаме да илюстрираме какви са нагласите на критиците, след като са гледали сериала, ще споделим мнението на Quartzy. Според тях, The I-Land не си заслужава гледането, защото е прекалено объркан и глупаво направен.

От сайта дори пишат, че ако преведем целия "Робинзон Крузо" с помощта на Google Translate на всички възможни езици и после пак го преведем на нашия ще изглежда точно толкова объркано, колкото и The I-Land.

Marianne, Netflix и как сериалът влияе върху съня на хората

Новата хорър перла на Netflix

Как Marianne влияе върху съня на хората

Иначе, идеята не е лоша, но малко поизчерпана - като започнем отново с Робинзон и спрем на шестте сезона "Изгубени". Сериалът ни среща с 10 души, които са се озовали на самотен остров, без да имат никакви спомени как се е случило това. Не след дълго разбират, че не са сами, а някой ги наблюдава постоянно.