Вече сме набелязали няколко филма, които очакваме с нетърпение през 2019 г., като дори сме хвърлили око и на няколко заглавия за догодина. 

Най-очакваните филми през 2019 г. (Част 1)

Най-очакваните филми през 2019 г. (Част 1)

Подбрали сме 18 филма, които се очертават да бъдат много интересни, а ето и първата част от тях

Едно от тях е филмът на Netflix The Devil All the Time. Снимките трябва да започнат през февруари и това е причината да не знаем много за сюжета. Той ще бъде базиран на едноименния роман на Доналд Рей Полък и ще ни пренесе в Охайо. Историята следва група странни герои от края на Втората световна война до 60-те години на миналия век. 

Най-очакваните филми през 2019 г. (Част 2)

Най-очакваните филми през 2019 г. (Част 2)

Втората половина от годината ни е приготвила изненади

Към този момент е известно, че ще се срещнем с двойка, която има редица убийства зад гърба си, проповедник, който тества вярата на всеки, и корумпиран местен шериф.  

Това, което вкарва филма в графата за гледане, е актьорският му състав. В главните роли ще видим двама супергерои - Крис Евънс, който се раздели с ролята си на Капитан Америка, и Том Холанд, сегашният Спайдърмен. 

Но това не е всичко. Робърт Патисън ("Здрач") също е замесен заедно с Бил Скарсгард ("То", "Касъл рок"), Елиза Сканлън ("Отворени рани"), Миа Гот (Нимфоманка: Част II) и Миа Вашиковска ("Алиса в огледалния свят", "Мадам Бовари"). 

Netflix, Disney, Warner Bros., Fox и може ли стрийминг платформата да загуби част от съдържанието си

Netflix може да загуби 20% от съдържанието си

Най-лошите прогнози са такива, а ето и защо

Към това трябва да прибавим, че един от продуцентите ще бъде Джейк Джиленхол. Заформя се нещо много интересно, а се очаква филмът да бъде пуснат в Netflix през 2020 г.