В средата на миналата година разбрахме, че Джилиан Андерсън, която познаваме от "Досиетата Х", ще влезе в ролята на секс терапевт. Това доста ни изненада, защото не сме си я представяли в тази светлина. 

Stranger Things и Netflix - ето кога ще видим третия сезон на сериала

Ето кога се завръща Stranger Things

Голямото чакане е към края си

Новата година е вече тук и премиерата на Sex Education чука на вратата. По този повод Netflix пуснаха и трейлър на сериала. В него ще видим Джилиан Андерсън в ролята на майка и секс терапевт. Тя обаче се грижи сама за сина си, защото нещата със сърпуга ѝ не са се получили.

Нейният син Отис (Ейса Бътърфилд) е в колежа, но не е от най-популярните деца, даже напротив. Той е много затворен и се страхува от почти всичко, а в това число включваме и интимното опознаване. 

Можем да си представим и какво се случва в училището му, когато всички разбират с какво се занимава майка му. Тогава му идва и гениалната идея, че може да използва това, за да стане популярен. Защото той знае много за секса, въпреки че никога не го е правил. 

Така се ражда и идеята да основе терапевтичен кабинет заедно със своя съученичка. Нейната задача е да убеждава децата от училище да посещават Отис и да му споделят най-интимните си проблеми, а той да ги разрешава. 

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Новите филми и сериали на Netflix през януари

2019 г. започва обещаващо

Сериалът е съставен от осем епизода, а от трейлъра разбираме, че изобщо няма да скучаем. 

Sex Education е в Netflix от 11 януари