Със сигурност можем да кажем, че Серхио Рамос се превърна в един от футболистите, които феновете на Реал Мадрид ще помнят дълго. 

"I Am Paul Walker" - документален филм за Пол Уокър

Снимат филм за Пол Уокър

Който ще проследи най-важните моменти от живота на актьора

До този момент Рамос е печелил почти всяка значима купа. Скоро ще може да се похвали и с още нещо. Според Variety, Amazon са поръчали документална поредица за футболиста. 

Тя ще се състои от осем епизода с продължителност по 30 минути и ще проследи ежедневните дейности на испанския национал. Премиерата се очаква в края на тази година в Amazon Prime. 

Документалната поредица има за цел да ни разкрие какво е да си спортна звезда от ранга на Рамос, както и какви са личните му интереси. 

Към това Серхио Рамос добавя: "Радвам се, че мога да покажа на футболните фенове какво е необходимо, за да бъдеш професионален спортист, отговорността да носиш капитанската лентата на Реал Мадрид, на националния отбор и как се справям с това да водя нормален личен живот." 

Каква сделка сключи Мийк Мил с Amazon

Каква сделка сключи Мийк Мил с Amazon

И какво общо има Джей Зи и компанията му Roc Nation

Това не е първото подобно начинание за Amazon. Те вече могат да се похвалят с документалната поредица All or Nothing, която се фокусира върху Манчестър Сити, както за легендата на Ливърпул Стивън Джерард.