Няма спор, че месец април ще бъде може би най-добрият в живота ни. Съвсем не преувеличаваме, защото тогава излизат три заглавия, които са крайно интересни. 

"Отмъстителите: Краят", Marvel и нов трейлър на филма

Нов драматичен трейлър на "Отмъстителите: Краят"

Ето какво разбираме от новия трейлър

Всичко започва на 7 април с втория сезон на "Убивайки Ийв", продължава на 14 април със старта на последния сезон на Game of Thrones и завършва на 26 април с "Отмъстителите: Краят". Как ще преживеем месеца не знаем, но трябва да бъдем силни, защото няма да се спи много. 

"Отмъстителите: Краят", Marvel и какво научихме от трейлъра

Какво научихме от трейлъра на "Отмъстителите: Краят"

Всичко е много драматично, а разкодирането може да съдържа спойлери.

Особено вълнуващ е четвъртият и последен филм за Отмъстителите, който ще реши съдбата на много супергерои и трябва да даде нова насока на киновселената на Marvel. Миналата седмица видяхме втория трейлър на "Отмъстителите: Краят", който ни повдигна толкова много въпроси, че се наложи да си ги записваме, за да не ги забравим. 

Но точно както се случи и с първия трейлър, вторият беше много, ама наистина много добре осмян от дигиталния аниматор Сарухан Сарал (Saruhan Saral). Той предложи своя версия, в която е замесен Дедпул, а актьорът Мишка Тибу (Mishka Thebaud) ни кара да мислим, че самият Райън Рейнолдс говори. 

"Отмъстителите: Краят", Marvel, един гаф и как студиото вбеси феновете си

Как Marvel вбесиха феновете си

Понякога не изпипват нещата

Дедпул се появява във всяка сцена от трейлъра и не пропуска да я осмее. Според него, всичко е много скучно - най-вече любовната история между Ястребовото око и Черната вдовица. Умряхме от смях, когато Дедпул беше пронизан със стрела в главата. 

 Avengers: Endgame и как Дедпул се изгаври с трейлъра на последния филм

Как Дедпул се изгаври с Отмъстителите

Някой си е поиграл, а резултатът е просто невероятен

Забавен е и моментът, в който дава съвет на Тор, ако следващият път се срещне с лилавия Хоумър Симпсън (Танос), отново да се цели в гърдите, а не в главата. Дедпул смята, че вината за смъртта на супергероите е изцяло на Тор. Но кулминацията е в края, когато останалите живи супергерои са с главата на Дедпул.