В четвъртък, 14 март, видяхме втория трейлър на "Отмъстителите: Краят" и честно казано ни дойде изневиделица. Доста е драматичен, но това е в реда на нещата, защото се очертава целият филм да бъде такъв. Както и да остави със сълзи на очите много от феновете. 

"Отмъстителите: Краят", Marvel и нов трейлър на филма

Нов драматичен трейлър на "Отмъстителите: Краят"

Ето какво разбираме от новия трейлър

Ще видим какво ще се случи на 26 април, но сега ще обърнем внимание на един доста сериозен гаф, който Marvel сътвориха. Заедно с трейлъра студиото разпространи и нов постер на предстоящия филм. На него виждаме всички оцелели супергерои, както и Танос. 

Снимка 412429

Източник: Twitter / Marvel Studios

Отгоре пък са изписани имената на актьорите. Наблюдателни фенове обаче забелязаха, че там не фигурира името на Данай Гурира, която в киновселената на Marvel е една от доверениците на Черната пантера. Това си е доста сериозен гаф, защото реално героинята на актрисата е част от постера, но просто са забравили да добавят името ѝ. 

След доста оплаквания и хейт от страна на феновете в социалните мрежи, Marvel бързо поправиха грешката. Изтриха постера от Instagram и качиха нов. Той е абсолютно същия, но на него вече фигурира и името на Данай Гурира. В Instagram пък написаха, че е трябвало да бъде там през цялото време. 

"Отмъстителите: Краят", Marvel и какво научихме от трейлъра

Какво научихме от трейлъра на "Отмъстителите: Краят"

Всичко е много драматично, а разкодирането може да съдържа спойлери.