Ако има класация за най-изстрадал филм, "Новите мутанти" със сигурност ще е на едно от първите ѝ места. Филмът трябваше да тръгне по кината през 2018 г., дори през октомври 2017 г. беше пуснат трейлър.

"Новите мутанти" и поредното отлагане на филма

Отново отложиха премиерата на "Новите мутанти"

Нови проблеми за филма

След това обаче нещата тръгнаха на зле. Премиерата беше отлагана на няколко пъти и беше много съмнително дали изобщо ще видим филма. В крайна сметка това може и да се случи, защото има раздвижване около него.

Вчера, 6 януари, беше пуснат нов трейлър, който се води за официален, защото е по-различен от онзи от 2017 г. - по филма са правени подобрения, преснимани са били и цели сцени.

Ясно е, че "Новите мутанти" ще са от света на X-Mен, но ще ни представят изцяло нови герои. 

Рейн Синклеър/Wolfsbane (Мейзи Уилямс), Даниел Муунстар/Mirage (Блу Хънт), Илияна Распутин/Magik (Аня Тейлър-Джой), Сам Гътри/Cannonball (Чарли Хийтън), Роберто да Коста/Sunspot (Хенри Зага) са необикновени тинейджъри-мутанти, затворени в "клиника", където трябва да ги излекуват.

Със задачата се е заела доктор Сесилия Рейес (Алис Брага). Тя ще е и злодеят във филма. 

Както добре знаем от всички филми за X-Mен, такова нещо като лекуване от мутация няма. Всъщност, никой не иска и да го постигне. На младежите ще им се наложи да осъзнаят това доста бързо и да се измъкнат, преди да е станало късно.

Birds of Prey, The New Mutants, No Time To Die, Black Widow, Жената-чудо, Godzilla vs. Kong, Dune и най-очакваните филми за 2020

Най-очакваните филми за 2020 г.

Какво предстои да гледаме по кината тази година

Трейлърът ни затвърждава, че "Новите мутанти" няма да бъде типичният филм на Marvel, а ще бъде доста по-мрачен и зловещ. За нас това е нещо позитивно, най-малко защото ще е различно от познатото ни.

Премиерата на "Новите мутанти" е на 3 април