Пред Лейди Гага се задава бляскаво филмово бъдеще. В това вече сме убедени, защото поредната новина, свързана с филма Gucci, в който тя ще играе главна роля, е доста обещаваща. В актьорския му състав вече са звезди като Робърт де Ниро, Ал Пачино, Джаред Лето и Адам Драйвър.

Припомняме, че Gucci ще проследи драматичната история на италианската фамилия от света на модата. Лейди Гага ще е в ролята на Патриция Реджиани - бившата съпруга на Маурицио Гучи, осъдена за убийството му на прага на офиса му през 1995 г.

Режисьор на филма ще е не друг, а Ридли Скот ("Гладиатор"), който в момента довършва историческата драма The Last Duel с Бен Афлек и Мат Деймън. Какви ще са ролите на де Ниро, Пачино, Лето и Драйвър все още не е ясно.

Джаред Лето

Източник: EPA/БГНЕС

Джаред Лето

Сценарист на Gucci e Роберто Бентивеня, като сценарият му е базиран на книгата на Сара Гей Фордън The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed. След "Роди се звезда" нямаме съмнение, че Лейди Гага ще се справи блестящо с ролята на "Черната вдовица", както наричат Реджиани.