Седмият сезон на Game of Thrones направи с феновете си това, което умее най-добре - да ги накара да бъдат супер нетърпеливи за още. Новината, че през 2018 г. това няма да се случи, разстрои и нас, признаваме. Но светлина в тунела има. Ето я и нея.

Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones

Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones

Вече имаме куп въпроси към Fire and Blood

Това, което се знаеше, е, че Game of Thrones ще се завърне за един последен сезон през 2019 г., и толкова. Нищо повече. Е, според програмния директор на HBO Кейси Блойс, ще видим осмия сезон по-скоро, отколкото сме очаквали. 

Fire and Blood - новата книга на Джордж Р. Р. Мартин

Новата книга на Джордж Р. Р. Мартин за огън, кръв и дракони

Коя и кога

Първата половина на 2019 г. Звучи добре, нали? Според Кейси Блойс именно през някой от първите шест месеца на следващата година ще видим и последните шест епизода от Game of Thrones. А това е важно, просто защото първите шест сезона излизаха винаги през месеците март и април. Сезон седем е единственият, който излезе в средата на месец юли. И, да, два-три месеца са си от значение - за всеки фен. 

Според The Hollywood Reporter, това означава, че сериалът ще е приключил преди Джордж Р. Р. Мартин да е завършил и издал последната си книга от поредицата "Песен за огън и лед"

Първи трейлър на Nightflyers на Джордж Р. Р. Мартин

Първи трейлър на Nightflyers на Джордж Р. Р. Мартин

История, която ще си поиграе със страховете ни

Нещата изглеждат още по-обещаващи, когато припомним, че този ноември ще излезе книгата Fire and Blood, в която Мартин разказва за историята на династията Таргариен в над 600 страници английски текст. Отново тази есен се очаква да видим и още един сериал, плод на фантазиите на Джордж Р. Р. Мартин - Nightflyers