Обичаме киновселената на Marvel с всичките ѝ предимства и недостатъци. Ето защо нямаме търпение да видим какво ни чака в четвъртата ѝ фаза.

Мартин Скорсезе, Marvel и какво им липсва на филмите от киновселената на супергероите

Какво им липсва на Marvel

Защо Мартин Скорсезе не харесва филмите със супергерои

Обявените филми са цял куп и всички новини около тях подсказват, че няма как да останем разочаровани от видяното. Бяха обявени и няколко сериала, които ще бъдат част от Disney+.

Естествено, ще изгледаме и тях. А колкото е естествено, толкова май ще стане и препоръчително...

От интервю на президента на Marvel Studios Кевин Файги за Bloomberg става ясно, че ако искаме да разберем филмите, трябва задължително да гледаме и сериалите.

Marvel, киновселената им, филмите, които ще излязат през 2021 г. и защо това ще бъде най-силната им година

Защо 2021 г. ще бъде най-силната за Marvel

Ще бъде епично

Към момента не е ясно каква точно ще бъде обвързаността между тях, но от думите на Файги става ясно, че сюжетите ще се преплитат и сериалите ще играят много важна роля от четвъртата фаза.

Disney+, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If...?, Hawkeye и какво знаем за сериалите със супергерои на Marvel

Какво знаем за сериалите от киновселената на Marvel

Disney+ тръгва тази есен и ни е подготвила много изненади

Това означава, че ако не гледаме The Falcon and The Winter SoldierWandaVision, Loki, What If...? и Hawkeye, няма да разберем някои важни неща от сюжета на филмите, когато отидем на кино, за да ги гледаме.