Измина година откакто видяхме четвъртия сезон от "Играчи". Това е един от любимите ни сериали, а една от основните причини е Дуейн Джонсън, разбира се.

„Играчи“ и какво да очакваме от четвъртия сезон на сериала

Какво да очакваме от новия сезон на „Играчи“

Дуейн Джонсън и компания заменят Маями с Лос Анджелис

Не мина много време от пускането на сезона и стана ясно, че HBO са решили да го подновят за пети сезон. Бяхме много радостни от тази новина, но ни притесняваше кога ще го видим.

Причината за притеснението ни беше нечовешки натоварения график на Дуейн Джонсън. Добрата новина е, че той успя да го разчисти и да вмъкне "Играчи" в него. Дори нещо повече - вече имаме първи тийзър, както и премиерна дата.

От тийзъра виждаме, че Спенсър Страсмор (Дуейн Джонсън) дава интервю, в което говори за кариерата си и за това, че не той е избрал футбола, а точно обратното. Ще бъде доста интересно, защото трябва да разберем какво се е случило с него след като видяхме как напуска фирмата, която основа заедно с Джо Крутел (Роб Кордри).

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, интересни факти и всичко, което знаем за филма

Всичко, което знаем за "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Много екшън от Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба

От загатнатото в тийзъра оставаме с впечатлението, че определено няма да скучае и отново ще се захване за работа. Ще разберем съвсем скоро, защото премиерата на петия сезон на "Играчи" е насрочена за 25 август.