Първите два сезона на "Играчи" (Ballers) ни разкриха трънливия път, по който Спенсър Страсмор (Дуейн Джонсън) е тръгнал. И макар светът на спорта е суров и не всеки да оцелява в него, Спенсър е от хората, готови на всичко, за да успеят.

Стана ясно кога се завръщат "Играчи"

Стана ясно кога се завръщат "Играчи"

Какво ще се случи с Дуейн Джонсън и компания

Истинска легенда на терена в миналото, сега той се опитва да използва находчивостта си, за да се превърне в успешен финансов мениджър на играчи по американски футбол. Това се оказва нелесна задача - повечето са недисциплинирани, а и основното, което искат, е тлъст чек, който Спенсър трябва да им осигури.

И той го прави, като задоволява нуждите им, каквото и да му коства това. Паралелно с това Спенсър се бори и със зависимостта си от болкоуспокояващи, за която може да благодари на травмата, прекратила кариерата му.

На всичко отгоре, лекарите трябваше да му кажат, че и шансовете му да стане баща намаляват с всяка изминала година.

В третия сезон Спенсър и най-довереният му човек и партньор Джо Крутел (Роб Кродри) решиха, че искат да направят немислимото - да убедят отбор от лигата да се премести и да играе домакинските си мачове в Лас Вегас, с което те самите да се превърнат в легенди.

Всичко това се оказа кауза пердута, защото ставаше въпрос за много пари и за интересите на много и все заможни хора. Сега сезон номер четири чука на вратата, за да ни предложи още нова порция от "играта" на "играчите".

След като идеята с домакинските мачове във Лас Вегас не им се получи, Спенсър и Джо решават да заменят Маями с Лос Анджелис. Там Джо е намерил компания за екстремни спортове, която с малка (макар и да говорим за милиони) инвестиция има потенциал да се превърне в сделката на живота им.

Колкото и обещаващо да звучи, естествено, нищо няма да се случва така, както са го планирали. Ланс (Ръсел Бранд) - собственикът на компанията за екстремни спортове, държи на своята независимост. Спенсър, от своя страна, стои твърдо зад гърба на Джо, макар и тази подкрепа да му коства доста усилия.

Героят на Скалата не понася Лос Анджелис. Там той е загубил брат си, за когото досега не знаехме нищо. Така на личното бойно поле на Спенсър излиза и миналото му с всичките проблеми, зависимости и последствия.

Ето какво се случва и с някои от останалите играчи в четвърти сезон на "Играчи".

Рики Джаред (Джон Дейвид Уошингтън) е разкъсан между ролята си на баща и отказа от играта.

Чарлз Грийн (Омар Милър) ще сбъдне мечтата си. И както в един момент от сериала продаваше коли, така сега ще го видим ролята на генерален мениджър на отбор от Лигата.

Върнън (Донован Картър) и най-довереният му човек Реджи (Лондон Браун) ще се опитат за пореден път да разберат кое е най-доброто за тях и как да оползотворят парите на Върнън.

Новите заглавия по HBO през август

Новите заглавия по HBO през август

Кои сериали задържат вниманието ни този месец

И ако накрая теглим чертата, спокойно може да кажем, че от "Играчи" ще получим точно това, което искаме от подобен тип сериали - луксозни коли, къщи, партита и много задкулисни игри.

 Четвъртият сезон на "Играчи" тръгва по HBO от 13 август