Дългото чакане приключи и снимките на подготвяния spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) на "Бързи и яростни" - Hobbs & Shaw, започнаха. 

Hobbs & Shaw - ето кога започват снимките на филма с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Hobbs & Shaw - ето кога започват снимките на филма с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Вин Дизел и компания няма да бъдат доволни

Това се случи още през септември, но без Дуейн Джонсън, защото Скалата довършваше снимките на Jungle Cruise, който също ще следим изкъсо.

На първата снимка виждаме Джейсън Стейтъм и режисьорът на филма Дейвид Лийч ("Джон Уик", 2014 г., "Дедпул 2", 2018 г.). Втората обаче носи много повече заряд, защото на нея героите на Стейтъм и Джонсън са вперили яростно погледи един в друг. 

Това не бива да ни изненадва, защото във франчайза на "Бързи и яростни" те се мразят в червата. 

В текста под снимката Скалата обещава, че двамата ще направят всичко възможно, за да ни поднесат един наистина свеж, забавен и интригуващ филм. 

Ванеса Кърби ще участва в Hobbs & Shaw - spin-off на „Бързи и яростни“

Ново попълнение във филма с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Дейвид Лийч, а сега и Ванеса Кърби

А ние му вярваме, но не сляпо, защото го харесваме, а защото актьорският състав е наистина обещаващ. Освен Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм, ще видим и Ванеса Кърби. Ролята на злодея в Hobbs & Shaw пък е поверена на Идрис Елба

Дуейн Джонсън ще участва в The King

Дуейн Джонсън става крал

Ролята със сигурност ще му приляга

Филмът се очаква да тръгне по кината през август 2019 г., а докато това се случи, има много вода да изтече, както и много снимки и трейлъри, които ние прилежно ще следим.