Последните дни изобилстват от снимки на филми, за които всички се вълнуваме. Първо беше петият филм за Роки, последван от spin-off на "Бързи и яростни" - Hobbs And Shaw, с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. 

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в Hobbs & Shaw - spin-off на "Бързи и яростни"

Първи поглед към Hobbs And Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Скалата обещава, че ще бъде интересно, а ние му вярваме

Надяваме се, че никой не ни се сърди, но това е положението - вълнението е голямо. Друг филм, който също очакваме през 2019 г., е "Джон Уик 3". В момента текат снимките, а вече можем да видим и как ще изглежда Киану Рийвс в него. Нещо, което вече направихме с Холи Бери

Логично е, когато те преследват въоръжени хора на мотор, да искаш да им избягаш наистина бързо. Джон Уик обаче е воден от друга логика. Ето защо виждаме как язди състезателен кон. И изобщо не сме притеснени, че може да му се случи нещо, защото в предните два филма оставяше трупове наред. 

Първи поглед към Хали Бери в "Джон Уик 3"

Първи поглед към Хали Бери в "Джон Уик 3"

Доста секси убиец

Този път обаче всеки един наемен убиец по света е тръгнал по петите му, защото за главата му е обявена награда. Липсва информация за това дали героинята на Холи Бери също ще иска да залови Джон Уик или ще му помага, но едно е сигурно - екшънът ще бъде на ниво.